Σχεδιασμός μιας βάπτισης – Unique Flowers Baptism Planner

Share your dreams and we will make them come true

Σχεδιασμός Μιας Βάπτισης :

Ο Σχεδιασμός μιας βάπτισης και η γέννα ενός παιδιού είναι μια στιγμή πλημμυρισμένη από έντονα συναισθήματα. Τα ίδια συναισθήματα νιώθουμε και στη βάπτιση καθώς οι γονείς βλέπουν το σπόρο του έρωτά τους να μεγαλώνει. Το κατάστημά μας αναλαμβάνει να έχετε ένα παραμυθένιο σκηνικό βάση των δικών σας προτιμήσεων, αντάξιο μίας νέας αρχής, ένα γεγονός, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας αλλά πάντα με σταθερό και ποιοτικό

Ακολουθούμε πάντα τις τάσεις της μόδας στον χώρο της διακόσμησης δημιουργώντας ευφάνταστες συνθέσεις με φρέσκα λουλούδια, υφάσματα, πολλά χειροποίητα διακοσμητικά στοιχεία κ.α. Το τραπέζι με τα γλυκά είναι από τις αγαπημένες μας γωνιές στο προαύλιο της εκκλησίας και αλλά και στην υποδοχή της εκδήλωσης που τα στολίζουμε με ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια, λαχταριστά μπισκότα, cupcakes και πολύχρωμα κουφέτα!

Ένας κόσμος γεμάτος χρώματα και φαντασία ξετυλίγεται μέσα από το στολισμό μας. Πινόκιο, πριγκίπισσες, μικροί κύριοι, καραβάκια, βέσπα, αερόστατα είναι μερικά από τα θέματά μας δημιουργώντας έτσι μια παραμυθένια γιορτή που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους!

Με τη πολυετή μας εμπειρία και με το δικό σας γούστο δημιουργούμε τις πιο όμορφές σας αναμνήσεις.

To Φωτογραφικo Υλικo μας

Προτάσεις και Ιδέες διακόσμησης από το πρόσφατο Portfolio μας.

Ακολουθειστε το « Unique Flowers » :

Στο E-Shop Μας, Στο Facebook,  Στο Instagram

Loading...