Σχεδιασμός ενός γάμου – Unique Flowers wedding planner

EVERY love story IS BEAUTIFUL BUT YOURS SHOULD BE UNIQUE

«Δύο μαζί τα μοιράζονται όλα. Ακόμα και τα χρόνια!»

Σχεδιασμός Ενός Γάμου

Γ. Ριτσος

Ο Σχεδιασμός ενός γάμου αποτελεί κύριο μέλημα του καταστήματός μας. Στο ξεκίνημα της κοινής σας ζωής είμαστε δίπλα σας και σας βοηθάμε να πραγματοποιήσετε το στολισμό γάμου που έχετε ονειρευτεί. Μέσα από την πολυετή μας εμπειρία στους γάμους έχουμε μάθει να πλάθουμε αυθόρμητες στιγμές χαράς και θαυμασμού μέσα από τη ποιότητα της δουλειάς μας. Επίσης έχουμε μάθει να ακούμε τις απόψεις σας και να τις αφομοιώνουμε όσο αυτό είναι εφικτό στις δικές μας προτάσεις δημιουργώντας έτσι ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Πιστεύουμε ότι κάθε γάμος έχει τη δική του προσωπικότητα οπότε δεν χωράει η τυποποίηση και οι έτοιμες λύσεις. Γι’ αυτό σας αφιερώνουμε χρόνο, ώστε να εμπνευστούμε μαζί ένα μοναδικό ,ξεχωριστό στολισμό, προσαρμοσμένο σε κάθε budget. Από κοινού σχεδιάζουμε το γάμο σας σε μια ατμόσφαιρα γιορτής και πανδαισίας χρωμάτων σας εστιάζοντας στη μοναδικότητά του, σε ύφος ρομαντικό, vintage, outdoor, rustic, minimal, μοντέρνο και αριστοκρατικό.

Με συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση, σας προσφέρουμε «δροσερές» προτάσεις, κάνουμε την εμπειρία της οργάνωσης γάμου διασκεδαστική, και ενδιαφέρουσα αποκτώντας έτσι φιλικές και όχι ψυχρές πελατειακές σχέσεις. Σας περιμένουμε από κοντά για να κάνουμε μαζί τα σχέδιά σας πραγματικότητα.

To Φωτογραφικo Υλικo μας

Προτάσεις και Ιδέες διακόσμησης από το πρόσφατο Portfolio μας.

Ακολουθειστε το « Unique Flowers » :

Στο E-Shop Μας, Στο Facebook,  Στο Instagram

Loading...